Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Consultes en línia

Consultes en línia

  Les Consultes en Línia serveixen, per apropar l'opinió de la ciutadania a l'Ajuntament en els assumptes que aquest precisa respecte a les seves línies de treball d'una forma més accessible per a aquells ciutadans que no es poden personar de forma presencial a les dependències de l'Ajuntament.

- OBERTA >> Les cartes de serveis  de l'Ajuntament d'Alcanar exposen en què consisteixen alguns dels serveis que ofereix el consistori i estableixen una sèrie de compromisos amb la ciutadania.  Un any més, cal avaluar si aquests compromisos s'han complert durant l'any 2021, per tal de millorar la prestació dels serveis.  Per això, es pretén conèixer l’opinió dels usuaris i usuàries sobre els serveis públics següents: Turisme, Oficina d'Atenció Ciutadana, Servei d'Intermediació Laboral, Joventut, Biblioteques i Serveis AgrarisTothom va pot expressar la seua opinió en un qüestionari anònim i digital.  El termini per participar finalitza el 28 de febrer de 2022.

- OBERTA >> La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcanar ha impulsat una marxa de dones per Alcanar i una altra per les Cases per a tal de plantejar un conjunt de propostes per a fer l’espai públic més segur, a partir d'auditories col•lectives dels espais urbans fruit de l’observació i de l’experiència directa. Les marxes exploratòries són una metodologia participativa i dinàmica que consisteix a fer visites a peu per un grup de persones, majoritàriament dones, per a detectar tots aquells aspectes urbans que afecten la nostra percepció de seguretat o d’inseguretat. D'aquesta manera es pot comprovar in situ els elements que poden millorar la percepció de seguretat i d’utilitat dels espais públics propers a les zones d’oci. Per tal de poder participar a la marxa, s'ha d'emplenar un formulari. També pots enviar un whatsapp al número de telèfon 627 338 980, o trucant al telèfon 977732013 preguntant per Maria Fibla o de forma presencial a l'Ajuntament  preguntat també per Maria Fibla.  Consulta la informació.

- TANCADA>> L'Ajuntament d'Alcanar, a través del Consell Comarcal del Montsià, ha difòs una enquesta per tal d’elaborar un protocol d’actuació davant violències sexuals als espais públics de la comarca. Es tracta d'una enquesta totalment anònima i confidencial. L’objectiu és que totes les persones puguin gaudir dels espais d’oci d’una manera segura i lliure de violències masclistes als municipis del Montsià, ja que durant els darrers anys s’ha detectat que en aquests punts, siguin públics durant les festes majors o privats en locals d’oci, succeeixen moltes de les agressions sexuals a dones i sovint tenen més impunitat. L'enquesta es va donar per finalitzada el 12 de juny de 2021.

- TANCADA >> Votació d'aparadors nadalencs que s'engloba dins el I Concurs d'Aparadors. Amb aquest concurs l’Ajuntament ha volgut dinamitzar i promoure la compra en el comerç local aprofitant que s'incrementen les vendes en els establiments. En aquest concurs es va atorgar un premi al guanyador, escollit per un jurat oficial, i un premi al guanyador escollit pel jurat popular, el qual va votar el seu aparador a través del formulari en línia i de l'aplicació Alcabàs. L'últim dia per votar el teu aparador preferit va ser el 20 de desembre. Consulta la informació.

- TANCADA >>  Formulari d’inscripció al I Concurs d’aparadors i decoració nadalenca d’Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja.  L’objectiu d’aquest formulari era facilitar a les empreses la inscripció al I Concurs d’aparadors i decoració nadalenca organitza’t per l’Ajuntament. Al formulari es demanaven les dades de l’empresa participant i la persona de contacte d’aquesta empresa. També es va preguntar sobre el tipus de decoració que es realitzaria, ja que hi havia diverses modalitats: amb llum o sense, interior o exterior o mixta. El formulari es va fer públic el dia 04/11/2021 i va estar 10 dies actiu.  Finalment, vam obtenir un total de 23 respostes que feien referència a 24 establiments participants. 

- TANCADA >> La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria per poder rebre propostes de millora i oportunitats per a la realització de l'Agenda Rural de Catalunya. El termini per participar finalitza el 24 de març de 2021. Consulta la informació.

- TANCADA >> Aquest qüestionari anònim té com a objectiu  promoure la participació ciutadana i copsar la percepció que la ciutadania té sobre la comunicació de l'Ajuntament. La informació recollida es tindrà en compte a l'hora d'elaborar la DAFO i redactar la diagnosi inicial del pla de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar. Per tant, el consistori anima tothom a emplenar el qüestionari i fer escoltar la seua veu.  Pots respondre el formulari amb data límit 30 de març de 2021.

-TANCADA >> La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar ha realitzat una enquesta via Instagram. S'ha dissenyat un breu qüestionari digital, d'una durada de 24 hores, per donar a conèixer els interessos principals dels joves, i així, poder programar cursos i tallers. El termini per participar va finalitzar el 23 de febrer de 2021. Consulta l'informe final.

- TANCADA >> Les cartes de serveis  de l'Ajuntament d'Alcanar exposen en què consisteixen alguns dels serveis que ofereix el consistori i estableixen una sèrie de compromisos amb la ciutadania.  Un any més, cal avaluar si aquests compromisos s'han complert durant l'any 2020, per tal de millorar la prestació dels serveis.  Per això, es pretén conèixer l’opinió dels usuaris i usuàries sobre els serveis públics següents: Turisme, Oficina d'Atenció Ciutadana, Servei d'Intermediació Laboral, Joventut, Biblioteques i Serveis AgrarisTothom va poder expressar la seua opinió en un qüestionari anònim i digital. El termini va finalitzar l'1 de març de 2021. Consulta l'informe final amb els resultats.

- TANCADA >> La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar i l'Associació Mediterrània LGTBI han impulsat un projecte al municipi per la igualtat, la diversitat i la inclusió de les persones. S'ha dissenyat una breu enquesta digital entre els joves per donar a conèixer els seus interessos i les seues necessitats a l'hora de dissenyar cursos o tallers per part de l'entitat. El termini per a participar va finalitzar el 20 de novembre de 2020. Consulta l'informe final.

TANCADA >> Des de la regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcanar, amb la col·laboració de totes les regidores del consistori, s'ha impulsat una enquesta per tal de fer una diagnosi prèvia que facilitarà informació per a elaborar el Pla Local de Dones i el Protocol de Violències sexuals del nostre municipi. El termini per a participar en el formulari va finalitzar el 14 d'abril de 2020. Consulta l'informe final.

TANCADA >> Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar, s'ha impulsat un qüestionari destinat al jovent del municipi d'entre 16 i 29 anys amb l'objectiu d'escoltar la seua veu a l'hora de definir i dissenyar el Pla Local de Joventut 2020-2023. El termini per a participar va finalitzar el 15 de març de 2020. Consulta l'avaluació dels resultats.

TANCADA >> La campanya "Ajuda'ns a fer un Casal més jove i integrador" és una campanya de consulta i participació ciutadana dirigida als adolescents del municipi que es va realitzar l'any 2017. El seu objectiu era enquestar als joves, a través del correu electrònic, sobre la utilitat del Casal Jove per tal que les seves opinions es tinguin en compte a l'hora de planificar els serveis i horaris d'aquest equipament municipal.
- Consulta l'informe amb els resultats de l'enquesta i el model d'enquesta

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar