Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Alcanar, poble amic de la gent gran

Alcanar, poble amic de la gent gran

El projecte Alcanar, Poble Amic de la Gent Gran forma part de les polítiques d’integració i participació ciutadana que du a terme l’Ajuntament. Aquest projecte es fonamenta en dos pilars: la voluntat del govern per identificar i desplegar les millores en els diferents camps d’actuació municipal, i la participació de la comunitat, principalment de les persones grans.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és assolir un municipi millor per a totes les edats, adaptant les diferents infraestructures i serveis a les diverses necessitats i capacitats de les persones grans. El projecte vol dibuixar un municipi més amable, saludable, participatiu, integrador, accessible, segur i font de promoció de l’envelliment actiu.  

Quant a les actuacions municipals, el projecte desplega la concepció d’un poble obert a la diversitat i adaptat a l’evolució de les necessitats de la ciutadania en les diferents etapes de la vida, especialment de la gent gran.

Consell Assessor de l’Envelliment Actiu:

Per fomentar la participació ciutadana en aquest projecte s’ha creat el Consell Assessor de l’Envelliment Actiu, format per representants de les tres entitats de gent gran del nostre poble. La regidoria de la Gent Gran i el Consell Assessor de l’Envelliment Actiu han definit una sèrie d’accions i propostes encaminades a fomentar la qualitat de vida de la gent gran i que l’equip de govern té previst de materialitzar al llarg d’aquest mandat.