Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Viu la revetlla de Sant Joan a les Cases

Viu la revetlla de Sant Joan a les Cases

| festes

L'Ajuntament d'Alcanar i diferents entitats del municipi han preparat una programació variada per a celebrar la Revetlla de Sant Joan a Alcanar i les Cases combinant tradició, lleure i música.

La festivitat començarà a les 18 h amb el "tardeo" al pàrquing del Marjal. Més tard, a les 21:30 h, a la plaça del Barranc, tindrà lloc l'actuació infantil amb Jack el Malabarista, un personatge amb encant i molt dinàmic que aprofita els jocs de destresa, equilibri i malabars amb un fil conductor durant tota l'aventura: buscar en tot moment la participació, la complicitat i l'humor amb el públic.

 

La flama del Canigó arribarà a les Cases, a les 22 h, a la plaça Sant Pere. Seguidament, es farà una lectura del manifest i es procedirà a l'encesa de la foguera de Sant Joan, a la platja de les Cases-Marjal. A les 23.30 h, al recinte portuari hi haurà l'actuació musical del duet "Santa Fe" i el repartiment de la coca de Sant Joan.

Acomiadarem la revetlla de nit a la carpa Jove, al pàrquing del Marjal. Tothom hi està convidat, us hi esperem!

Tots els actes són organitzats per l'Ajuntament d'Alcanar amb la col•laboració de la Colla Gegantera i de Dolçainers d'Alcanar, el CIPTE, el Femení Alcanar C.F la Comissió d'Entitats de les Cases i l'Associació de Veïns les Cases.

L'Ajuntament d'Alcanar s'afegeix a les recomanacions que es fan des del Departament d'Interior i Protecció Civil mitjançant la campanya divulgativa 'Revetlles amb precaució' amb l'objectiu de minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Així mateix, s'informa que les persones que vulguen realitzar una foguera de Sant Joan hi han de sol•licitar l'autorització a les oficines de l'Edifici de Serveis Agraris d'Alcanar.