Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda La I cursa solidària a càrrec de +QueKms recaptarà fons per a l'Associació "Es per tu"

La I cursa solidària a càrrec de +QueKms recaptarà fons per a l'Associació "Es per tu"

| Esports

El diumenge, 15 de maig, a les 19:30 tindrà lloc la I cursa solidària organitzada pel club "+QueKms". Amb el lema "per un Alcanar actiu i solidari amb el poble d'Ucraïna", els fons recaptats aniran íntegrament a l'associació "És per tu", per a cobrir les necessitats del cordó humanitari (medicació, roba i altres necessitats bàsiques).

"És per tu" és una associació sense ànim de lucre que basa la seua activitat en l'acollida de nens que viuen en zones contaminades de radiació a Txernòbil, Ucraïna. Els nens viuen afectats per la radiació, fet que els deteriora les defenses. La millora de la seua salut és el que ens empeny a promoure les acollides, les quals es realitzen sempre en els períodes d'estiu o Nadal. En aquest cas, arran del conflicte armat, l'Associació s'està dedicant a l'ajut de les persones refugiades a la frontera amb Polònia.

El diumenge es convoca als participants a les 19:30 al Centre Cívic. Es recorda que per participar en la cursa és necessari inscripció prèvia. Pots inscriure't fent clic AQUÍ o enviant un correu electrònic a joelmarmolentrenador@gmail.com. També pots inscriure't el mateix dia de la cursa. Hi ha la possibilitat de fer tres recorreguts: el de 2,5 km, de 5 km i de 10 km, i pots vindre disfressat!! El preu de la inscripció és de 8 €, i aquest preu inclou un obsequi i una bossa del corredor.