Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Vols participar en la tercera edició de la Mostra Art i Flors als Balcons?

Vols participar en la tercera edició de la Mostra Art i Flors als Balcons?

| Cultura

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament ha aprovat les bases de la pròxima edició de la Mostra Art i Flors als Balcons, que a Alcanar arrancarà el 5 de maig i es podrà visitar durant les Festes de Sant Isidre, mentre que a les Cases d'Alcanar es farà a mitan juliol, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme.

 

Aquesta tercera exposició és oberta als artistes i les artistes majors de dèsset anys, nascuts o residents a Alcanar o bé vinculats amb la població. I, com a novetat, també hi podran participar artistes d’altres poblacions que siguen o hagen estat alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar. Les bases de la III Mostra Art i Flors als Balcons inclouen tota la informació necessària per a poder participar-hi. 

 

Amb l'objectiu de facilitar els treballs de coordinació, aquelles persones que estiguen interessades a participar-hi i que compleixen els requisits de les bases cal que emplenen aquest formulari i el facen arribar a btf@alcanar.cat.

 

Després de l'èxit de les edicions anteriors, el 2018 es preveu que s'incremente el nombre d'obres exposades. L'organització de la mostra ja està treballant en l'organització de la tercera exposició, per tal que  Art i Flors als Balcons torne a lluir als carrers canareus.


Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat