Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Vine a la festa d'inauguració del nou parc de la plaça Lluís Companys

Vine a la festa d'inauguració del nou parc de la plaça Lluís Companys

| Urbanisme, Acció Social

El pròxim diumenge, 27 de maig, a les 19 h, tindrà lloc la festa d'inauguració del nou parc de la Plaça Lluís Companys d'Alcanar. L'acte és obert a tothom i comptarà amb un espectacle per a diferents edats amb música, globus, pilotes i festa de confeti, amenitzat per Bitxicleta Cia.

La regidora d'Urbanisme, Ivette Fibla, recorda que tots els elements del nou espai compleixen la normativa actual. "Ara tenim un parc més segur i còmode. A més, és inclusiu i adequat per a xiquets i xiquetes de zero a dotze anys, on també poden jugar els infants amb necessitats especials".

"La renovació de parcs infantils al municipi forma part del compromís de l'equip de govern per fer accions que repercutisquen en el dia a dia dels ciutadans i el milloren", afegeix Alfons Montserrat, alcalde d'Alcanar.

Actuacions al parc de la plaça Lluís Companys

Els treballs han consistit a substituir tots els jocs infantils i a ampliar l'àrea destinada a zones de joc. També s'ha pavimentat amb cautxú i formigó tota la zona de seguretat i s'ha creat un nou espai, envoltat de fusta, per a que els més menuts puguen jugar amb la sorra. A més, s'ha restaurat la tanca que envolta tota l'àrea infantil i s'han instal•lat dos taules de ping-pong i es crearà una zona de pícnic.

També s'han canviat tots els elements de mobiliari urbà –els bancs, les papereres i la font– i s'han substituït les lluminàries per focus LED amb l'objectiu de millorar la il•luminació a la nit. Així mateix, s'han renovat les instal•lacions d'aigua i d'enllumenat públic.

El projecte es va redactar a final de l'any passat, després d'un procés participatiu impulsat per a copsar les propostes d'entitats i de la comunitat de mares i pares del municipi. Les obres van començar el passat 10 d'abril i van finalitzar el 12 de maig, tal com estava previst.

Els treballs han estat desenvolupats per la Brigada d'Obres i Serveis amb el suport d'empreses especialitzades en la pavimentació de formigó i zones de seguretat de cautxú. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat