Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Uneix-te a l'Associació de Voluntaris de Protecció civil d'Alcanar!

Uneix-te a l'Associació de Voluntaris de Protecció civil d'Alcanar!

| Protecció civil

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Alcanar és una unitat, sense ànim de lucre i amb vocació de servei públic, que va començar a funcionar al mes de setembre de 2016. Es tracta d’un cos de persones amb esperit solidari i ganes d’ajudar que realitza tasques de prevenció en situacions d'emergència o de risc, així com tasques de suport en concentracions humanes per actes lúdics i festius, entre d'altres.

L’Ajuntament d’Alcanar vol potenciar aquest grup de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, per tal que més persones amb vocació de servei públic col•laboren activament al municipi. Per aquest motiu, les persones que es vulguen incorporar a l'associació realitzaran una  formació impartida per  l’institut de Seguretat Pública de Catalunya. Aquests cursos són gratuïts i obligatoris si es vol accedir a l'entitat, i es realitzen a Amposta.

Si tens 18 anys o més i t'agradaria formar part d'aquest grup, aquesta és la teua, posa't en contacte amb la Regidoria de Governació de l'Ajuntament d'Alcanar. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat