Alcanar.cat

Formulari de cerca

Troba el teu tió!

| Acció Social

Un any més, l'Ajuntament organitza activitats per tal de recaptar fons per a la Marató de TV3. Enguany, a més, se n'ha volgut incloure una destinada a tots els xiquets i xiquetes del municipi que s'anomena 'Troba el teu Tió!'. Aquesta es durà a terme el dissabte, 15 de desembre, a les 10 h, a Rocatallada, a les Cases, i diumenge, 16 de desembre, a les 10 h, a la plaça del Mirador d'Alcanar, i consistirà a buscar el Tió que portarà el nom de cada xiquet/a inscrit.

Per tal de garantir que tothom tinga tió i poder fer una aportació a la Marató de TV3, l'activitat tindrà un cost de 3 € per tió i caldrà una inscripció prèvia. La butlleta d'inscripció es troba a la part inferior de la carta que el 5 de desembre es va donar als xiquets i xiquetes a través de les escoles municipals, la llar d'infants i els centres de suport familiar d'Alcanar. Les inscripcions i els diners es poden deixar a la Granja, a Les Cases, i a Casa Dos, Monmenut i Nerea Crios, a Alcanar, abans del 12 de desembre de 2018. La participació es tancarà quan s'assoleixen les 250 inscripcions entre Alcanar i les Cases.

El dia 15, a la plaça Sant Pere de les Cases, després d'aquesta activitat, es realitzaran altres accions amb l'objectiu de recaptar fons per a la Marató de TV3. Mentre que el dia 16, a Alcanar, en acabar l'activitat es durà a terme una xocolatada popular a la plaça del Mirador per a tots i totes les participants que tindrà un cost d'1€ i que també anirà destinat a la Marató de TV3. Totes les propostes i les activitats emmarcades en la Marató de TV3 es realitzen gràcies a la col·laboració de diferents entitats i associacions del municipi.

Esperem la vostra participació!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat