Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Tot preparat per a l'encesa de llums de Nadal que se celebrarà el 5 de desembre

Tot preparat per a l'encesa de llums de Nadal que se celebrarà el 5 de desembre

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar, ha organitzat, un any més, amb molta il·lusió, el tradicional acte de l'encesa de les llums de Nadal. Aquesta festa donarà el tret de sortida a la programació nadalenca que la casa de la vila i les entitats socials han dissenyat per aquestes festes.

L'esdeveniment, tan esperat pels menuts de casa, tindrà lloc el pròxim dimecres, 5 de desembre, a les 18 h, a la plaça Sant Pere de les Cases d'Alcanar, i una hora més tard, a les 19 h, a la plaça Major d'Alcanar. En els dos llocs està prevista l'assistència del Sr. Nadal i hi haurà un contacontes a càrrec d'Eva Oms. Posteriorment els xiquets i xiquetes podran deixar els desitjos que han treballat a l'escola Joan Baptista Serra d'Alcanar, a l'escola Marjal de les Cases, a la llar d'infants Vila dels Xiquets i als centres de suport familiar Guirigall i Patufets perquè el Sr. Nadal els puga recollir el dia 24 de desembre a la nit.

Els assistents també podran gaudir de l'actuació de la Rondalla parroquial Sant Pere a les Cases i del Cor Iúbilo a Alcanar. Per a finalitzar els dos actes hi haurà una xocolatada popular a càrrec de l'AMPA de l'escola Marjal a les Cases, i de l'AMPA de l'escola Joan Baptista Serra a Alcanar.

Enllumenat de Nadal amb consciència

L'Ajuntament, per tercer any consecutiu, ha tornat a renovar una part de l'enllumenat de Nadal amb motius nous que renovaran la imatge del carrer General Prim d'Alcanar i el passeig marítim de les Cases. Així mateix, al carrer Sunyer i carretera Nova s'han ampliat el nombre de lluminàries per a complementar les que ja es van incorporar l'any passat.

Aquests nous guarniments disposen de tecnologia led que consumeix menys energia i ofereix un major impacte visual. La regidora d'Urbanisme, Ivette Fibla, explica que "seguim donant continuïtat a la política de renovació gradual de l'enllumenat de Nadal, que ja ha assolit el 90% dels canvis previstos. Les noves llums amb tecnologia led, a més de renovar la imatge del nostre enllumenat nadalenc, impliquen un estalvi energètic".

Els dos anys anteriors ja es va instal·lar el nou enllumenat als carrers Felip Pedrell, Ramon i Cajal, Sunyer i carretera Nova, a Alcanar; i als carrers Trafalgar i Joan Miró, a les Cases. També es van renovar l'estructura i llums de l'arbre de Nadal de la plaça Major d'Alcanar i un de nou a la plaça Sant Pere de les Cases. 

Gaudiu molt de l'encesa de llums de Nadal, amb consciència!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078