Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Tot amanit per a la celebració del V Open de Taekwondo Ciutat d’Alcanar

Tot amanit per a la celebració del V Open de Taekwondo Ciutat d’Alcanar

| Esports

El pròxim dissabte, 26 de maig, se celebrarà al pavelló municipal d’esports el V Open de Taekwondo Ciutat d’Alcanar. En aquesta edició hi participaran prop de 500 taekwondistes d’edats compreses entre els 3 i els 17 anys, procedents de diferents clubs de Catalunya, el País Valencià,  les Illes Balears i l’Aragó. El campionat està organitzat pel Club Taekwondo Atencia, d’Alcanar, i compta amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports.

Aquesta competició, que ha arribat a la cinquena edició, ja s’ha consolidat com un esdeveniment esportiu de referència al municipi. El campionat tindrà lloc en quatre pistes de combat amb sistema electrònic per a les categories infantil, precadet, cadet i junior, a banda d’una pista més per a les categories d’exhibició destinada als xiquets i xiquetes de 3 a 5 anys que volen conèixer aquesta pràctica esportiva.

Les competicions tindran lloc en horari partit. Durant el matí de dissabte està prevista la participació dels taekwondistes més menuts i, a la tarda, la de les categories de cadets i juniors.

L’organització de l’esdeveniment treballa per a que el V Open de Taekwondo Ciutat d’Alcanar siga, novament, un èxit.  Antonio Atencia, director tècnic i entrenador del Club Taekwondo d’Alcanar, destaca la importància d’aquest torneig, ja que permet als participants “combatre amb taekwondistes de diferents comunitats que habitualment no tenen ocasió de trobar-se”. Estefania Sales, presidenta de l’entitat,  ha agraït als “comerços del municipi i a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament el seu suport i disposició”.

Per la seua banda, el regidor de l’àrea, Jordi Bort, es mostra satisfet per “la bona salut d’aquesta disciplina“ que a Alcanar té més de 70 esportistes que entrenen amb l’entitat. Bort també ha recordat que la canareva Berta Agustín, l’any passat, va aconseguir la primera posició al campionat espanyol en precadet, mentre que Èric Atencia va obtenir la segona posició en cadet. 

L'entitat va nàixer amb la filosofia de donar a conèixer aquest esport als infants i formar-los com a esportistes i com a persones,  per tal de reforçar-ne l’autoestima, el control i el respecte, a més de la condició física.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078