Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Presentació dels logotips del projecte "Recorreguts segurs"

Presentació dels logotips del projecte "Recorreguts segurs"

| Ensenyament

Ahir va finalitzar la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. L'Ajuntament d'Alcanar, un any més, es va adherir a la campanya i, per aquest motiu,el dijous, 20 de setembre, tot l'alumnat de l'Escola Joan Baptista Serra d'Alcanar, l'Institu Sòl de Riu i la Llar d'infants La Vila dels Xiquets van tornar a sortir a l'Avinguda Constitució per a reivindicar un món més sostenible. L'acte se va celebrar a partir de les 10.30 h i també va tenir lloc la presentació dels logotips del projecte "Recorreguts segurs" elaborats pels alumnes.

L'alumnat dels tres centres educatius va llegir un manifest per a posar de manifest la importància d'estar envoltats per un entorn segur i sostenible: "A ningú se li escapa que Alcanar està esdevenint un poble gran, on cada dia milers de persones es mouen d'un lloc a l'altre. Com tots sabeu, des del curs passat, es van instal·lar unes pilones perquè no hi hagués circulació de vehicles a l'entrada i sortida d'escola. Encara queden alguns despistats que es queden tancats i tracten de circular a aquestes hores. Per això l'ajuntament reforçarà el sistema amb més pilones, amb la finalitat que ningú circule a la zona escolar".

Carme Navarro, regidora d'Ensenyament explicava que per al consistori "és una prioritat vetllar pel benestar dels conciutadans i, en concret, dels més menuts". També va expressar la seua satisfacció per la sensibilitat que s'ha mostrat sobre aquest tema, "agraïm la implicació de professors, alumnes i entitats que han col·laborat en el disseny d'aquests recorreguts segurs. Encara estem a les beceroles d'aquest projecte que acabarà concretant-se en un protocol d'actuació".

Per la seua banda, Jordi Bort, regidor d'Esports i Salut, comentava que l'Ajuntament "porta a terme una campanya integral de seguretat viària que també inclou altres actuacions futures que complementaran el projecte 'Recorreguts segurs', com ara la senyalització de nous passos de vianants o la incorporació de nous carrils bicis amb l'objectiu de fer d'Alcanar un poble més respectuós amb el medi ambient i amb la salut."

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat