Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Obertes les inscripcions de la 4ª Mostra d’Art i Flors als Balcons

Obertes les inscripcions de la 4ª Mostra d’Art i Flors als Balcons

| Cultura

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcanar, amb la col•laboració de la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat, ja ha posat en marxa la quarta edició d’Art i Flors als Balcons amb la voluntat de continuar treballant per a l’ornamentació i embelliment dels balcons amb creacions artístiques. Les inscripcions per a la nova edició estan obertes fins al 28 de febrer.

Art i Flors als balcons és una gran exposició d’art al carrer que reuneix obres estampades en teles, que llueixen als balcons de les façanes com una reinterpretació de l’antiga tradició de penjar les vànoves als balcons.

Aquesta nova edició arrencarà el 2 de maig pels carrers d'Alcanar i es podrà visitar durant les Festes de Sant Isidre, mentre que a les Cases d'Alcanar s'inaugurarà l'11 de  juliol i coincidirà amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme.

Aquesta quarta exposició està oberta a tots els/les artistes, majors de 17 anys, nascuts o residents a Alcanar, amb vinculació amb la població, o d’altres poblacions però que són o han estat alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar. També podran participar, en aquesta convocatòria, els artistes de Sant Carles de la Ràpita, ja que en enguany és la ciutat convidada.

Núria Prades, comissària de l’exposició, recorda que podran participar “artistes plàstics, tals com pintors, fotògrafs o il·lustradors. A tots els participants se’ls proporcionarà un llençol de mides iguals que podran ser de roba o de polièster. A partir d’aquí, la temàtica de l’obra és completament lliure. De fet, sempre conviuen diverses tècniques pictòriques i temàtiques tan variades com la política, la natura o el retrat”.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar i regidor de Cultura, es mostra il·lusionat per aquesta nova edició d’Art i Flors als Balcons: “tenint en compte les proporcions de les teles i la qualitat de les obres d’art exposades, la mostra sempre té un gran impacte visual”. L’exposició també compta amb la col·laboració dels veïns que cedeixen els seus balcons i els guarneixen amb plantes en flor.a.

La participació pot ser individual o col•lectiva, tota la informació necessària així com els requisits de participació es poden consultar a les bases de la 4a Mostra d'Art i Flors als Balcons.

Les persones que volen participar-hi han d'emplenar aquesta sol•licitud de participació i inscripció, que suposa l’acceptació implícita de les condicions de la mostra, amb l’autorització corresponent mitjançant la signatura.

Amb l'objectiu de facilitar els treballs de coordinació, aquelles persones que estiguen interessades a participar-hi i que compleixen els requisits de les bases cal que facen arribar la sol·licitud a btf@alcanar.cat o que l'entreguen de forma presencial a la mateixa biblioteca. L'últim dia per a enviar la inscripció serà el 28 de febrer de 2020.

>> Consulta les bases

>> Descarrega la sol·licitud de participació.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat