Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Obert el termini de presentació de candidatures a la VI Gala Esportiva Canareva i Casenca

Obert el termini de presentació de candidatures a la VI Gala Esportiva Canareva i Casenca

| Esports

L’Ajuntament d'Alcanar, a través de la Regidoria d’Esports, ha organitzat una nova edició de la Gala Esportiva Canareva i Casenca, amb el suport de la Diputació de Tarragona. Es tracta d'un acte de reconeixement de tota la tasca que desenvolupen  entitats i associacions esportives del municipi, en el qual s’homenatjaran els esportistes que han destacat durant l'any 2018.

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 16 de novembre. 

Com en les edicions anteriors, en el transcurs de la gala prop d'un centenar d'esportistes rebran una medalla commemorativa en nom de l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona, amb una especial atenció als cinc grans premis: Esportista Local, Trajectòria Esportiva, Promesa Esportiva, Esdeveniment Esportiu i Millor Esportista i/o Membre de l’Entitat.

La celebració de la VI Gala Esportiva Canareva i Casenca tindrà lloc el pròxim mes de desembre, dins de la programació d’actes solidaris de la 27a edició de la Marató de TV3.

Consulta les bases.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar