Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Millores a les finestres del pavelló poliesportiu

Millores a les finestres del pavelló poliesportiu

| Esports

El pavelló poliesportiu d'Alcanar és un centre esportiu i cultural del municipi, el qual acull una dinàmica alta d'activitats de tota mena, a la vegada que actua com a punt de trobada i utilitat per a moltes entitats del municipi que fan ús d'alguna part de les seues instal•lacions, ja siguen els vestuaris, la sala interior, etc. De fet, el pavelló té una altíssima activitat esportiva per part de les entitats, ja siga bàsquet, futbol sala, patinatge, twirling, gimnàstica rítmica, ballet, bàdminton, taekwondo, ioga, pilates, etc.

L'Ajuntament ha iniciat un procés de millora d'aquestes les instal•lacions. Entre altres accions, es farà la substitució de policarbonats per vidre en totes les finestres. Jordi Bort, regidor de l'àrea explica que amb aquesta actuació "es millorarà la visibilitat i s'aconseguirà un estalvi energètic . Així mateix es millorarà la imatge de l'equipament, ja que els policarbonats estan instal•lats des de la construcció del pavelló i ara suposen per la seua degradació una barrera a la llum natural i donen mala imatge".

Aquestes tasques de millora es podran realitzar gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de Tarragona dins la línia de subvencions destinades a inversions en equipaments municipals d'interès ciutadà, inclosos edificis i indrets singulars o patrimonials i de valor cultura

Amb aquesta actuació també s'aportaria una innovadora i creativa imatge del pavelló, la qual afavoriria els índexs, ja molt alts, d'utilització. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat