Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Més incivisme amb el mobiliari urbà

Més incivisme amb el mobiliari urbà

| Urbanisme

Avui s'han reposat els dos banquets robats el cap de setmana del 23 de juliol del Camí Dalt de Planes. La cistella del camp de bàsquet del Mirador, que també s'havia malmès per actes de vandalisme, es va reposar el dijous 28 de juliol, però malauradament ja s'ha tornat a trencar intencionadament.

La darrera setmana de juliol es van produir actes d'incivisme sobre el mobiliari urbà del camí Dalt de Planes, que se sumaren als del Mirador d'uns dies abans. Concretament, es van robar dos bancs de la zona del camí Dalt de Planes, molt freqüentat per gent gran que s’asseu a descansar sota les moreres.

Així mateix, un cop més s’havia malmès la cistella del camp de bàsquet per actuacions vandàliques, que després de reposar-se, s'ha tornat a trencar intencionadament. Aquest mes de juliol ja s'ha hagut de reposar dos cops. Recordem que les conseqüències d'aquests actes incívics afecten tota la ciutadania i que, a més, ha d'assumir els costos de la reposició a través dels seus impostos.

La Regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Ordenació del Territori, Ivette Fibla, lamenta aquest tipus de comportament i recorda que no es tracta de fets aïllats, de fet, fa uns mesos es va canviar la font del parc infantil de la plaça del barranc a Les Cases i se segueixen maltractant les aixetes contínuament. Així mateix, recalca que "es tracta de mobiliari urbà que és un bé de tots els habitants del municipi i que per tant cal que tots el cuidem i respectem", així mateix fa una crida "a ser conscients que la seva reparació o reposició l’acabem pagant entre tots i totes".

Més imatges

Més incivisme amb el mobiliari urbà

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078