Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Les quartes jornades obertes de teràpies complementàries, a punt

Les quartes jornades obertes de teràpies complementàries, a punt

La zona d’oliveres mil•lenàries de la Ermita del Remi esdevindrà, els pròxims dies set i vuit de setembre, en el lloc idíl•lic per connectar amb l’essència pròpia. Sota el lema “Viu aquí i ara”, l’espai mil•lenari acollirà, un any més, les jornades obertes de teràpies complementàries, que ompliran el cap de setmana d’enllaços d’energia, cura personal i salut. 

En total, seran nou les activitats que oferiran les jornades. Per a totes elles, es recomana portar roba còmoda i estoreta o coixí. A més a més de tot el que es consideri necessari per passar la nit a la mateixa Ermita, ja que hi hauran disponibles espais adaptats per a tender de campanya. 

A continuació, l’horari desglossat d’aquestes quartes jornades: 

Dissabte, 7 de setembre

A les 8h: Relaxació + meditació amb un acabament de so de guitarra improvisada en directe, amb Rosa Mari Vila i Ivan Espada Sabaté (Projecte Tel•lúric).

"La respiració és el millor camí cap a la serenitat i la transcendència". facebook.com/telluric1/

www.youtube.com/channel/

facebook.com/rosamari.vilamatamoros.12

rmarvila88@gmail.com

A les 10h: Fer salut de forma artesanal, t'apuntes?, amb Pilar Centelles "L'art de curar ve de la naturalesa, no del metge (Paracelso)".

www.remeisperlanima.com

pilar@remeisperlanima.com

A les 12h: Ioga, perquè hem de practicar-la?, amb Teresa Reverter Porta. Desenvolupem l'equilibri, guanyem força i energia. Ens coneixem millor i ens calma la ment. "El ioga és la unió del Ser Individual amb el Ser Universal".

ondinamontsia@gmail.com  - tel. 628 635 089

A les 16h: El que no vaig poder dir rere el taulell, amb Teresa Morera. Mecanismes dels fàrmacs i com afecten el nostre cos.

A les 18h: Les 4 portes de la vida xamanisme tolteca, amb Marc Povill. "Entendre i aplicar les fases de la natura en la nostra vida ordinària".

www.marcpovill.com   - tel. 615 968 482

 

Diumenge 8 de setembre

A les 10h: Conèixer el teu projecte sentit i com afecta la teua vida, amb Maria Jose Caballer. Alliberem els programes inconscients, descodifiquem els codis. 

facebook.com/origens.espaiterapeutic.7  - tel. 610 293 059

A les 12h: Ser mujer, amb Maite Sanchez. El despertar de l'energia femenina.

maipass40@hotmail.com

Centre Natur Tesor, Amposta - tel. 615 396 126

A les 16h: Energia Vital, la base de la Salut, amb Sara Casal Companyó, "Si algú desitja una bona salut, primer s'ha de preguntar si està preparat per eliminar les raons de la seva malaltia, només així, és possible ajudar-lo".

naturhigiene@gmail.com

A les 18h: Teràpia Psicocorporal i transpersonal. Sistema Rio Abierto, amb Betlem Casanova. Cuidar el cos, escoltar el cor i desplegar l'ésser.

www.espaidelta.com     

espaidelta@rioabierto.cat

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat