Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Les noves tecnologies: perill o oportunitat?

Les noves tecnologies: perill o oportunitat?

| Acció Social

Després d'una parada estival, el 20 d’octubre, a les 11 h, al casal cívic Trinitari Bel, se celebrarà la quarta sessió del  II cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb l’afany d’aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els fills.

En aquest cas, Q-Pertin Cultura Interactiva, abordarà el dilema de les noves tecnologies com a perill o com a oportunitat per als menuts de casa. Al matí es farà una conferència, mentre que a la tarda es realitzaran tallers d’aplicacions educatives amb tauletes tàctils per als xiquets i xiquetes. 

Q-Pertin Cultura Interactiva és un equip de professionals i mares i pares, procedents de l'àmbit educatiu, tecnològic i empresarial, que aporten aptituds i actituds per a acostar les famílies a la cultura interactiva a través d’aplicacions educatives per a tauletes tàctils i telèfons intel·ligents.

Les places als tallers són limitades, horaris: a les 16, 17 i 18 h (dos tallers simultanis: per a infants de 3 a 5 anys i de 5 a 9 anys). Preu especial: 5 euros (xarrada més taller o dos tallers). Venda d’entrades el mateix dia. Hi haurà servei de guarderia.

Programació 

El cicle finalitzarà el 17 de novembre amb un col·loqui de Pep Duran, traginer de contes, sobre com acompanyar els infants a través dels contes. A la vesprada se celebrarà la cloenda del cicle amb conta-contes per a totes les edats. 

El II cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència" va començar el passat mes de març i també ha comptat amb Alba Padró, experta en lactància, Alba Castellví, sociòloga i autora d'Educar sense cridar i el dietista Julio Basulto.

L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències del segon cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" i de 5 euros si s’accedeix a dos sessions durant la mateixa jornada. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència.

>> Consulta el cartell

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078