Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Les escoles i l'institut d'Alcanar obren les portes per a continuar donant suport als alumnes

Les escoles i l'institut d'Alcanar obren les portes per a continuar donant suport als alumnes

| covid-19

Els centres escolars catalans han reobert aquest dilluns en els territoris en fase 2. És el cas d'Alcanar i de les Cases, cada centre ha elaborat el seu propi pla, tot i que no és una tornada a l'escola normal. S'ha prioritzat l'assistència de menors en situació de major vulnerabilitat o que els seus progenitors treballen els dos fora de casa. El curs lectiu en format telemàtic acabarà el 19 de juny. El director de l'Escola Joan Baptista Serra, Joan Matamoros, ha destacat que "són cinc alumnes els que assisteixen de forma presencial".

Les ràtios són d'entre 8 i 15 alumnes, i es preveu més activitat en els cursos que acaben cicle o per preparar proves. En el cas de l'Escola Marjal de les Cases, en el seu primer dia hi han assistit sis alumnes. La directora de l'escola, Sònia Reverter, ha explicat que "ha anat bé tot i que és diferent perquè es vigila que no hi haja contacte físic directe".

També ha reobert portes l'Institut Sòl-de-Riu d'Alcanar. El seu pla contempla que 1r, 2n i 3r d'ESO, primer de batxillerat i primer de cicle formatiu continuen en la formació telemàtica però que tinguen atenció personalitzada del tutor per a l'alumne que consideren necessari.

A 1r, 2n i 3r d'ESO també reben suport lectiu i orientació, com l'alumnat de 4t. "Pel que fa a l'alumnat de segon de batxillerat, hi haurà sessions presencials per ajudar-los a preparar les proves d'accés a la universitat o per recuperar matèries pendents", explica la directora, Carme Caballé.

L'alumnat del cicle de manteniment electromecànic podrà anar al centre per completar els projectes i treballs pendents per acabar el curs.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat