Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament sol·licita la declaració de zona afectada per una emergència de protecció civil

L'Ajuntament sol·licita la declaració de zona afectada per una emergència de protecció civil

| Protecció civil

Durant l'episodi excepcional de fortes pluges que van tenir lloc els dies 18 i 19 d'octubre d'enguany, van registrar-se al terme municipal d'Alcanar una gota freda, amb una precipitació total de 289 litres/m² en poques hores, amb pics d'intensitat molt importants. Tant el volum com la intensitat d'aquestes precipitacions han causat greus desperfectes no només en infraestructures, via pública equipaments municipals, accessos a camins i rieres, sinó també en els habitatges dels veïns del municipi.

Aquests danys a hores d'hora s'estan quantificant però s'estima que la despesa serà important, per la qual cosa cal disposar dels recursos econòmics suficients per a cobrir tots els desperfectes.

En aquest context, la Junta de Govern Local s’ha reunit d’urgència aquest matí i ha acordat sol·licitar avui mateix a les administracions pertinents la declaració de ZONA AFECTADA PER UNA EMERGÈNCIA DE PROTECCIÓ CIVIL (abans zona catastròfica) del terme municipal d’Alcanar, com a conseqüència de les pluges torrencials produïdes els dies 18 i 19 d’octubre de 2018. Es considera necessari sol·licitar l’atorgament d’ajuts per a restablir la normalitat de les infraestructures i serveis i, especialment, per atendre, econòmicament, els danys i perjudicis dels particulars afectats, els quals han patit danys materials de diversa consideració.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat