Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament ha incorporat 5 persones a la seua plantilla mitjançant el Programa Treball i Formació

L'Ajuntament ha incorporat 5 persones a la seua plantilla mitjançant el Programa Treball i Formació

| Acció Social

El Consell Comarcal del Montsià, a través d'una subvenció del SOC, ha contractat cinc persones d'Alcanar, a jornada completa, per a dur a terme diferents tasques de caràcter públic i d'interès social.

En concret, tres peons d'obres es van incorporar, el 22 de gener, a la Brigada Municipal d'Obres i Serveis i durant 6 mesos donaran suport a l'equip en les feines habituals de neteja i manteniment del municipi.

Així mateix, el 29 de desembre, una agent d'informació va iniciar el programa, a la Biblioteca Municipal Trinitari Fabregat, per a donar suport, durant un any, a les tasques generals que desenvolupen les tècniques d'aquest equipament públic. Una segona agent d'informació, encarregada de promulgar, a peu de carrer, el civisme entre les persones usuàries d'espais i serveis públics, va començar el 29 de gener i també desenvoluparà aquesta feina al llarg de l'any.

La regidora d'Acció Social de l'Ajuntament d'Alcanar i Presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, ha destacat la importància "d'aquesta convocatòria per augmentar l'ocupabilitat al municipi" i com a nota molt positiva, que "s'haja creat la línia de dones".

El Consell Comarcal del Montsià ha contractat aquestes persones a través del programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat per l'Estat espanyol i el Fons Social Europeu, mitjançant la Conferència Sectorial d'Ocupació. Es tracta de persones en situació d'atur i que han exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi.

El Programa Treball i Formació pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat dels col·lectius prioritaris, establint tres línies: Persones en situació d'Atur no perceptores, Persones en situació d'atur beneficiàries de la renda mínima d'inserció i Dones en situació d'atur.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat