Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament d'Alcanar garantirà l'accés a internet a les famílies sense recursos

L'Ajuntament d'Alcanar garantirà l'accés a internet a les famílies sense recursos

| covid-19

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcanar ha engegat una nova mesura de caràcter social que portarà l'accés a internet a totes les famílies amb xiquets i xiquetes que realitzen els seus estudis primaris o secundaris als centres educatius del municipi.

Es tracta d'un servei d'accés a internet mitjançant radiofreqüència a 5 Ghz i una velocitat per connexió de 15 megues simètrics. "D'aquesta manera se'ls garanteix el seu dret a l'educació pública", comenta Maribel Ramon, regidora d'Educació.

El consistori ha arribat a un acord amb l'empresa e-Ports per tal que les famílies amb menys recursos econòmics puguen seguir el tercer trimestre escolar de forma telemàtica mentre dure el confinament.

Les despeses i costos generats per l'amplada de banda seran assumits mensualment i amb la seua totalitat per part d'e-Ports fins a finals de curs, mentre que l'Ajuntament es farà càrrec de la despesa d'instal•lació del paquet de connexió. "Agraïm a l'empresa la seua generositat i la disponibilitat a donar forma a aquest projecte tan important pe als xiquets i xiquetes del poble que no tenen connexió a internet", afegeix Joan Roig, alcalde d'Alcanar. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078