Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament d'Alcanar atorgarà ajuts als millors esportistes locals del 2018

L'Ajuntament d'Alcanar atorgarà ajuts als millors esportistes locals del 2018

| Esports

La dotació de cadascuna d'aquestes subvencions serà de fins a 500 euros.

El govern municipal d'Alcanar destinarà una partida de 3.000 euros per a subvencionar els esportistes locals que més hagen destacat al llarg del 2018. La dotació de cadascuna d'aquestes subvencions serà de fins a 500 euros com a màxim.

La finalitat d’aquests ajuts és donar suport a la pràctica esportiva i facilitar la millora del rendiment dels esportistes del municipi, per a optimar la seua participació en les competicions esportives i aconseguir una tecnificació adequada en la seua especialitat esportiva.

Aquesta és la tercera edició d’aquests premis que concedeix l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports. En les dos convocatòries anteriors s’han atorgat ajuts a un total de dèsset esportistes.

Segons Jordi Bort, regidor de l’àrea: “Gràcies a aquesta iniciativa, hi ha un bon grup de joves a Alcanar que no tenen o no arriben als ingressos mínims que s’han pogut acollir a aquests ajuts. Són persones que practiquen modalitats esportives molt diferents. La idea és continuar fomentant aquest tipus de premis per a que altres esportistes puguen rebre aquesta recompensa, no només per la pràctica esportiva, sinó també pels resultats obtinguts”.

Es podran acollir a aquestes subvencions els esportistes que practiquen:
-  Esports olímpics.
-  Esports d'equip (futbol, bàsquet, handbol, voleibol, etc.).
-  Esports individuals (atletisme, natació, etc.).
-  Esports no olímpics (escacs, motociclisme, frontennis, etc.).
-  Esports autòctons (birles, etc.).

El termini per a la presentació de les sol·licituds comença el 15 de novembre i finalitza el 30 del mateix mes.

Podran sol·licitar aquestes subvencions els esportistes d'Alcanar que compleixin, en la data d'aprovació de les bases, entre altres requisits, els següents: estar empadronat a Alcanar i haver-ho estat com a mínim tres dels últims cinc anys, tenir la corresponent llicència federativa i no percebre en concepte laboral o esportiu uns ingressos superiors al salari mínim interprofessional, d'acord amb el Decret 1077/2017, del 29 de desembre.

Al web de l'Ajuntament es troben el contingut complet de les bases i els impresos necessaris per a presentar la sol·licitud. Consulta les bases!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar