Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Lactància: preguntes i respostes, amb Alba Padró

Lactància: preguntes i respostes, amb Alba Padró

| Acció Social

El pròxim 24 de març, a les 17 h, se celebrarà la primera sessió del segon cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència"organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb l’afany d’aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els fills.

En aquesta ocasió, serà el torn d'Alba Padró, mare, assessora de lactància i presidenta de l’associació Alba Lactància. Ella és també auxiliar clínica, consultora internacional i docent sobre lactància materna i centres de salut.  A més, és cofundadora de l'aplicació de lactància LactApp i autora del llibres Somos la leche. En la xarrada resoldrà els dubtes sobre lactància de les persones assistents, que han de fer-li arribar les seues preguntes a través del correu electrònic ameiba.alcanar@gmail.com.

Programació 

El cicle de conferències continuarà el 7 d’abril amb Alba Castellví, educadora i autora d’Educar sense cridar i Un cistell de cireres, que tractarà el tema de l’educació respectuosa, mentre que el 26 de maig el reconegut dietista Julio Basulto farà una xarrada basada en el llibre Se’m fa bola. El cicle farà una parada durant l’època estival. 

El 20 d’octubre, l’entitat Q-Pertin Cultura Interactiva abordarà el dilema de les noves tecnologies com a perill o com a oportunitat per als menuts de casa. Al matí es farà una conferència, mentre que a la tarda es realitzaran tallers d’aplicacions educatives amb tauletes tàctils per als xiquets i xiquetes. 

El cicle finalitzarà el 17 de novembre amb un col·loqui de Pep Duran, traginer de contes, sobre com acompanyar els infants a través dels contes. A la vesprada se celebrarà la cloenda del cicle amb conta-contes per a totes les edats. 

L'Ajuntament fixarà un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències del segon cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" i de 5 euros si s’accedeix a dos sessions durant la mateixa jornada. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència.

>> Consulta el cartell
>> Consulta el díptic informatiu.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat