Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies A la ronda de Circumval·lació, els camions solament podran estacionar a les zones habilitades

A la ronda de Circumval·lació, els camions solament podran estacionar a les zones habilitades

| Urbanisme

L'Ajuntament d'Alcanar aplica, des d'aquesta setmana, la prohibició d'aparcar vehicles de més 3,5 tones a la ronda de Circumval·lació, exceptuant els espais habilitats que es mostren en el plànol. En aquest sentit, el consistori ja ha col·locat la senyalització que informa sobre aquesta nova normativa.

La mesura vol posar fi a les molèsties que ocasionaven els camions de grans dimensions aparcats a la zona, perquè impedien l'aparcament de vehicles davant de les escoles i l'institut. A més, comportaven un perill, tant per als vianants com per a la resta de vehicles, ja que reduïen la visibilitat en les interseccions sense rotonda i, en alguns casos, els remolcs o cabines podien provocar accidents greus. Igualment, d'estiu el soroll de les neveres dels camions motivava queixes veïnals, situació a la qual també es vol posar fi.

Ivette Fibla, regidora d'Urbanisme, Patrimoni i Ordenació del Territori, explica que "l'Ajuntament havia demanat, fa uns mesos, una autorització a Carreteres de la Generalitat per a prohibir l'aparcament. Ara que aquest organisme ens ha delegat les actuacions corresponents i hem pogut solucionar una problemàtica que afectava molts veïns i veïnes".

Per tant, des d'avui mateix, els vehicles pesants trobaran els senyals pertinents en les zones prohibides d'estacionament, però podran estacionar en els trams de terrenys no edificats i on no afecten la visibilitat, tal com s'indica en el plànol.

---------------------------------------------

* En el plànol es mostra en vermell les zones on els vehicles de més de 3,5 tones no poden estacionar.

Més informació

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar