Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’institut Sòl de Riu d’Alcanar recull el Primer premi de Huertos Educativos Ecológicos

L’institut Sòl de Riu d’Alcanar recull el Primer premi de Huertos Educativos Ecológicos

| Ensenyament

El divendres, 17 de novembre de 2017, l’institut Sòl de Riu d’Alcanar va recollir el Primer Premi estatal del IV Concurs Huertos Educativos Ecológicos, dotat amb 1.000 euros.

En aquest acte van assistir, com a representats de la comunitat educativa d'Alcanar, Carlos Salvadó, coordinador del projecte Agroverd i membre de l’equip directiu, i Pilar Salvador i Alfredo Lluch, dos dels diversos professors que participen activament en aquest premiat projecte.

La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc a la Casa Encendida de Madrid, on el  centre canareu va exposar un estand en el qual tots els assistents van poder veure alguns dels productes i activitats que realitzen els seus alumnes. A més, es va celebrar una taula redona en la qual cada premiat va explicar com es desenvolupa el projecte de l’hort ecològic.

Els alumnes de l’institut Sòl de Riu d’Alcanar, mitjançant el seu projecte Agro-verd, han dissenyat una estratègia formativa que té com a finalitat la creació d'un grup cooperatiu que produïsca i comercialitze productes ecològics típics de la zona. Els alumnes de 4t d'ESO són els protagonistes i participen en totes les activitats. Aquestes inclouen tant les pròpies de disseny i manteniment de l'hort, com les de l'estratègia de màrqueting per la venda de productes.

L’institut Sòl de Riu d’Alcanar  agraeix a la Fundació Triodos i Vida Sana, a l’Ajuntament d’Alcanar, a la cooperativa Benihort sccl, a l’empresa Sempre Flora, a l'Exportadora d’Agris d’Alcanar sccl, a Vivers Alcanar SAT, a la residència l’Onada, a l’Escola Joan Babtista Serra d’Alcanar, a l’AMPA de l’institut, a totes les famílies i a tot el professorat i alumnat del centre, el seu suport i col·laboració, sense el qual no hagués estat possible aquest premi.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat