Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament habilita Oficines d’Atenció Ciutadana i convoca tres assemblees ciutadanes per a informar les persones afectades arran de l’episodi de pluges

L’Ajuntament habilita Oficines d’Atenció Ciutadana i convoca tres assemblees ciutadanes per a informar les persones afectades arran de l’episodi de pluges

| Participació ciutadana, Protecció civil

L’episodi excepcional de fortes pluges que va viure el municipi els dies 18 i 19 d’octubre han alterat substancialment les condicions de vida dels veïns i veïnes del municipi i els han produït danys en els seus habitatges, propietats privades, comerços i també en les diferents vies i camins que faciliten la distribució de productes  i mercaderies.

En aquest sentit, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcanar ha convocat  tres assemblees ciutadanes obertes a tothom aquesta mateixa setmana a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb l’objectiu de facilitar informació sobre les possibles ajudes, així com la tramitació d’indemnitzacions amb assegurances i fons de compensació.

Les convocatòries tindran lloc en els tres principals nuclis del municipi. Així, la primera cita serà demà mateix, dimarts, 23 d’octubre, a les 20 h, al local dels Serveis Agraris d'Alcanar. La segona reunió tindrà lloc l'endemà, dimecres, 24 d'octubre, a Les Cases, al Casal de la Gent Gran, a les 19 h i posteriorment, a les 20.30 h, al bar Serramar del nucli d'Alcanar Platja.

Paral·lelament i per tal de garantir l’atenció i informació de totes les persones perjudicades per aquests fets, el consistori habilitarà tres Oficines d’Atenció Ciutadana que estaran actives a partir del dijous, 25 d’octubre, de 8 a 14 h, a l’Ajuntament d’Alcanar, l’Oficina Delegada de les Cases i l’Oficina de Turisme d’Alcanar Platja. Aquestes oficines estaran actives fins que es vegen satisfetes les demandes d’informació de la ciutadania.

Així mateix, l'equip de govern ha parlat amb l'Ajuntament de Vinaròs per tal de recollir les incidències en finques d'aquest terme propietat de veïns d'Alcanar, mitjançant l'oficina d'atenció al ciutadà. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat