Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament enderroca un edifici en estat ruïnós situat al carrer Dolors

L’Ajuntament enderroca un edifici en estat ruïnós situat al carrer Dolors

| Urbanisme

L’Ajuntament ha assolat un habitatge del nucli antic d’Alcanar que es trobava en situació de ruïna. L’edifici era al carrer dels Dolors, núm. 65, i constava de planta baixa, primer pis i entresolat. Cada planta tenia uns 51 metres quadrats. Segons l’informe dels Serveis Tècnics municipals, la façana a nivell de la segona planta es trobava en molt males condicions i presentava greus danys estructurals i clevills que no garantien l’estabilitat de l’edifici. Per tot plegat, l’any 2015 ja es va requerir als propietaris que demolissen l’immoble.

Com que els propietaris no van dur a terme les obres d’enderrocament, al maig el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Tarragona va autoritzar l’Ajuntament a entrar al domicili per a executar-les. La demolició es va dur a terme el 22 de juny. El cost de l’obra es repercutirà als propietaris.

Per tal de donar estabilitat a les parets mitgeres dels habitatges limítrofs, a la planta baixa s’han deixat les parets de pedra que es trobaven en bon estat i, així mateix, a les altres plantes s’han conservat els cabirons que es trobaven en bon estat, com a apuntalament lateral.

I per tal d’evitar humitats als habitatges veïns i el creixement de vegetació s’ha formigat la planta i les parets mitgeres i s’ha netejat el pati. Finalment, s’ha tancat la façana en mur de blocs de formigó. Les obres d’enderroc van finalitzar el mateix estiu.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078