Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament d’Alcanar ja disposa de 4 nous vehicles per millorar l’eficiència i racionalitzar la despesa

L’Ajuntament d’Alcanar ja disposa de 4 nous vehicles per millorar l’eficiència i racionalitzar la despesa

| Urbanisme

L’Ajuntament d’Alcanar ha adquirit 4 nous vehicles a través del sistema de rènting, per un període de 4 anys, destinats a la Brigada Municipal d’Obres i als Serveis Tècnics. L’objectiu d’aquest lloguer és reduir les despeses de combustible i manteniment, alhora que incrementar la seguretat dels treballadors i treballadores municipals.

El procés de licitació es va iniciar a finals del 2016 i, posteriorment, s’ha  adjudicat a l’empresa Cronorent SL, que recentment ha fet l’entrega dels vehicles al consistori. Ivette Fibla, regidora responsable de l’àrea, ha explicat que “amb aquesta mesura hem renovat gairebé la meitat de la flota  i, en concret, aquells vehicles més antics, que molt sovint estaven en reparació i consumien molt carburant”.

El sistema de rènting actualment és molt utilitzat per les administracions públiques, ja que, com ha concretat la regidora, “permet tenir molt acotades les despeses i millorar les condicions de seguretat i eficàcia dels operaris”.

Tots els vehicles adquirits, que llueixen la nova imatge corporativa amb l’skyline d’Alcanar i Les Cases, ja han entrat en funcionament. Es tracta d’un turisme Peugeot 208 que utilitza els Serveis Tècnics, una furgoneta Peugeot Partner i dues més Expert per als diferents equips de la Brigada Municipal.  

Alfons Montserrat, alcalde d’Alcanar, valora  positivament aquesta mesura, “la progressiva renovació de la flota de vehicles i maquinària està emmarcada en la política de racionalització de la despesa i millora de l’eficiència dels serveis que està implementant el consistori.”

En aquest sentit, el consistori, l’any passat, va adquirir un camió grua de 3.500 kg, amb plataforma elevadora i cistella de 16 m d’alçada, i enguany també té previst renovar una de les dues màquines de neteja de vials

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat