Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament adjudica les obres d’enderrocament de l’Auditori José Antonio Valls

L’Ajuntament adjudica les obres d’enderrocament de l’Auditori José Antonio Valls

| Urbanisme

L’Ajuntament d’Alcanar ha adjudicat les obres d’assolament de l’antic cinema-teatre-auditori José Antonio Valls. L’empresa Excavacions Vives Anguera, SL, ha guanyat el concurs públic per un import de 43.162,45 (IVA inclòs). Després que la Mesa de Contractació valorés la documentació sol·licitada, el 23 d’agost la Junta de Govern Local va aprovar l’adjudicació a la dita empresa perquè era l’oferta més avantatjosa de les presentades per les sis empreses participants.

La coberta actual de l'auditori és de fibrociment. Aquest material s'utilitzava per a la construcció als anys setanta. Actualment, per a llevar-lo, hi ha d'intervenir una empresa autoritzada. Això requereix que l'empresa adjudicatària haja redactat un projecte per a retirar-lo, que ha de ser autoritzat pels departaments de Treball i Salut de la Generalitat de Catalunya. Ivette Fibla, regidora d'Urbanisme, aclareix que "actualment estem a l'espera que l'empresa adjudicatària de les obres finalitze la tramitació i tenim la voluntat que a finals d'any es puga realitzar l'enderrocament total de l'edifici".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078