Alcanar.cat

Formulari de cerca

Josep Bort, no t'oblidem

| Acció Social

El veí Josep Bort va traspassar el passat 10 de gener. L'Ajuntament d'Alcanar lamenta la mort de qui fou regidor pel grup de Convergència i Unió durant tres legislatures (de 1999 a 2011), i posa en valor la seua vocació de servei al municipi. Pepe també va ser molt actiu en el teixit associatiu i molt apreciat per la gent del poble. A més, fou una persona molt coneguda per la seues col·laboracions en la secció d’esports de diferents mitjans locals i comarcals.


Durant la legislatura 2007-2011, com a regidor d’Esports va estar al capdavant de les obres de remodelació de l’estadi municipal de futbol d’Alcanar, que van consistir en un nou enllumenat i en el condicionament de les grades de la tribuna i les banquetes dels jugadors, juntament amb la instal·lació de la gespa artificial.
Aquelles actuacions van suposar una inversió total de 541.000 euros i van dignificar el futbol canareu. La implantació de la gespa artificial, d’última generació en aquella època i d’acord amb la normativa de la Federació Espanyola de Futbol, va comportar una millora considerable des del punt de vista del manteniment i un benefici per a tots els jugadors.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat