Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Ja s’han adjudicat les obres d’urbanització del carrer del Roser

Ja s’han adjudicat les obres d’urbanització del carrer del Roser

| Urbanisme

La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació de les obres del projecte d'urbanització del c/ del Roser d’Alcanar, a favor de l'empresa COVAN OBRES PÚBLIQUES SL del Deltebre. L'obra es va adjudicar a la baixa per un import de 83.248 euros (IVA inclòs) i per ser l'oferta més avantatjosa d’entre les 17 empreses que han concorregut al concurs.

L’Ajuntament d’Alcanar rebrà una subvenció de 79.085,06 euros per part del Programa d’Actuació Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, xifra que equival al 95% del cost previst del projecte. El 5% restant, 4.162,4 euros, anirà a càrrec de l’Ajuntament d’Alcanar. 

El consistori té previst iniciar les obres el pròxim mes de setembre per evitar les molèsties ocasionades per la pols i el soroll, tal com es va decidir en una reunió entre els veïns i les regidories d'Urbanisme i Participació Ciutadana.

El carrer del Roser està ubicat en el barri del Rocall i és molt freqüentat pels vianants. És un vial urbanitzat i que disposa de tots els serveis urbanístics, però es troba en un estat de conservació deficient a conseqüència de la seva antiguitat.

Ivette Fibla, regidora de l’àrea, explica que “aquesta obra forma part del procés d’actualització dels carrers del nucli històric, com Caballé o Sant Francesc, i està previst que s’allargui tres mesos”. “L’objectiu és renovar tots els serveis, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat i d’adaptar-los als estàndards i normatives actuals”, afegeix la regidora.

El projecte inclou les feines necessàries per a substituir tot el paviment dels vials, modernitzar la canalització d’aigua i renovar els punts d’enllumenat. Així mateix, preveu les reserves suficients per a la instal•lació de les xarxes de gas, baixa tensió i telecomunicacions.  

També està previst construir un esglaó al mig del carrer, d’aquesta manera es donarà resposta a les peticions del Consell Assessor de l’Envelliment Actiu, emmarcades dintre el projecte ‘Alcanar, poble amic de la gent gran’. Com detalla Joan Roig, regidor de la Gent Gran, aquesta iniciativa “pretén assolir un municipi millor per a totes les edats, adaptant les diferents infraestructures, com el carrer del Roser, a les diverses necessitats i capacitats de les persones grans”. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat