Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Ja estan disponibles els formularis de declaració de danys pels efectes de la pluja

Ja estan disponibles els formularis de declaració de danys pels efectes de la pluja

| Protecció civil

L'episodi excepcional de fortes pluges que va tenir lloc els dies 18 i 19 d'octubre va causar greus desperfectes en equipaments, infraestructures  i propietats privades.

En aquest sentit, l’Ajuntament centralitzarà la recollida de dades sobre les afectacions privades en finques i/o cultius per tal de trametre-la al Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i a les altres administracions competents. Per poder fer la reclamació, cal omplir el formulari de declaració de danys pels efectes de la pluja.

Així mateix, el consistori ha establert un marc de col•laboració amb els ajuntaments de Vinaròs i Ulldecona per a que els veïns que tenen finques en aquests termes puguen presentar els formularis de declaració de danys per afectacions de les pluges a través de les oficines d’atenció als damnificats d’Alcanar.

Els tres impresos es poden  descarregar de la secció “Tots els tràmits” dins l’apartat “Tràmits i seu-e”, també es podran omplir de forma presencial  a qualsevol de les tres Oficines d’Atenció Ciutadana que estaran actives a partir del demà, 25 d’octubre, de 8 a 14 h, a l’Ajuntament d’Alcanar, l’Oficina Delegada de les Cases i l’Oficina de Turisme d’Alcanar Platja. Aquestes oficines estaran actives fins que es vegen satisfetes les demandes d’informació de la ciutadania.

- Formulari de declaració de danys pels efectes de la pluja a Alcanar.
- Formulari de declaració de danys pels efectes de la pluja a Vinaròs.
- Formulari de declaració de danys pels efectes de la pluja a Ulldecona.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat