Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Grava't i xala, una nova campanya de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar per a fer més entretingut el confinament

Grava't i xala, una nova campanya de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar per a fer més entretingut el confinament

| covid-19

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcanar s’ha posat en marxa la iniciativa ‘Grava’t i xala’. Es tracta d’un concurs que davant els temps difícils que han de viure moltes persones i la dificultat  que suposa no poder sortir de casa, pretén fer el confinament una mica més entretingut amb alguns moments d’oci i d’humor que la ciutadania podrà  compartir a través de les xarxes socials. 

Per a la regidora de Joventut i Participació Social, Meritxell Ulldemolins, "aquest nou concurs està obert a tothom, des dels més menuts als més grans. És moment de fer córrer la imaginació des de casa i de fer-nos treure un somriure els uns als altres". La regidora també ha animat "tothom a participar".

Per a participar al concurs no hi ha límit d’edat, tot i que els menuts hauran de fer arribar l’autorització de les mares i pares. La temàtica del vídeo és lliure i es pot enregistrar en qualsevol plataforma. La durada dels vídeos no podrà exercir els 60 segons i s’hauran de fer arribar al correu joventut@alcanar.cat o bé compartir a través de Facebook i Instagram amb l'etiqueta #ConcursVídeosGravatiXala i citant el Punt Juvenil d'Alcanar a les dos xarxes socials.

L'autorització de menors també es pot enviar electrònicament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament, dintre la pestanya d'educació, cultura i esports es pot accedir al tràmit. Les persones que ho vulguen fer per aquesta via s'han d'autenticar i entrar amb qualsevol targeta electrònica o amb l'IDcat mòbil.

>> Consulta les bases.
>> Consulta el model d'autorització de menors.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078