Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Foment construirà una rotonda a l'entrada de les Cases

Foment construirà una rotonda a l'entrada de les Cases

| Urbanisme

El Ministeri de Foment de l'Estat espanyol ha fet pública la formalització del contracte d'obres per a la construcció d'una rotonda a l'entrada principal de les Cases, amb la seua connexió amb l'N-340. Per tant, desapareixerà l'actual intersecció amb gir a la dreta i l'esquerra. Segons el Govern espanyol, la millora de la intersecció es resoldrà mitjançant rotondes de 50 metres de diàmetre exterior, així com amb els vials d'accés al municipi, les empreses i les explotacions agrícoles de la vora.

En aquest sentit, el dimecres 29 d'agost, Ivette Fibla, regidora d'Urbanisme, i Joan Roig, alcalde d'Alcanar, van desplaçar-se a la seu del Ministeri de Foment a Tarragona per a reunir-se amb tècnics de l'Administració i reivindicar un accés digne a les Cases des de l'N-340, mitjançant una rotonda situada a l'entrador principal, davant del Restaurant Conill. En trobades posteriors entres les dos administracions, Foment s'ha compromès a començar les obres abans que acabe aquest mateix any.

Cal recordar que l'Ajuntament ja va encomanar un projecte de construcció de la rotonda al març de 2015 i, de llavors ençà, n'ha reivindicat la creació per a augmentar la seguretat i comoditat dels veïns.

Així mateix, l'equip de govern va organitzar al setembre una assemblea ciutadana a les Cases per a donar informació a la ciutadania sobre aquesta qüestió i respondre als seus dubtes i comentaris.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078