Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Finalitzen les obres de recuperació de l’antiga bàscula municipal, a la plaça del Mercat

Finalitzen les obres de recuperació de l’antiga bàscula municipal, a la plaça del Mercat

| Urbanisme

La Brigada Municipal d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Alcanar ha finalitzat les obres de remodelació de l'antiga  bàscula municipal, unes actuacions que s’emmarquen dins del pla de millora de la plaça del Mercat, coincidint amb la pròxima reobertura de l'edifici. 

En concret, s'ha refet la vorada de panot perimetral del paviment de la bàscula i s'ha eliminat el desnivell amb formigó. D’aquesta manera s’evitaran caigudes i bacs i es millorarà la circulació dels vianants per la zona. També s’ha restaurat la tradicional bàscula municipal per a evitar que es puga malmetre. Les tasques dels operaris municipals han consistit a tractar-la i repintar-la amb el color verd originari. 

D’altra banda, l’Ajuntament d’Alcanar està fent gestions per a poder tornar a tenir una bàscula municipal, en un altre emplaçament, abans que acabe aquest mandat. Així s’evitaran desplaçaments dels usuaris a altres poblacions i la podran usar tant els vehicles agrícoles com els camions de transport de mercaderies.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat