Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Festes del Carme 2018: art, música i diversió a les Cases

Festes del Carme 2018: art, música i diversió a les Cases

| Festes, Cultura

Els pròxims dies 14, 15 i 16 de juliol, les Cases celebrarà la festivitat del Carme a través d’un programa molt musical on destaca l’art local.

El dissabte, dia 14, la 3a Mostra d’Arts i Flors als balcons donarà la benvinguda a les festes. El concert del Cor Iúbilo primer, i de les bandes de música de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar de la Unió Filharmònica d’Amposta després, continuaran aquest primer dia carregat de talent autòcton. Ho faran a les 20 h a l’església de Sant Pere i a les 20.30 h a la plaça del Barranc respectivament. A partir de les 23.30 h, l’orquestra Platea deixarà l’ambient festiu ben amunt posant el so a la revetlla, al recinte portuari.

Al mateix recinte, el diumenge, dia 15, a les 23 h tindrà lloc una cantada d’havaneres. Abans, a les 18 h, els més petits ja hauran pogut gaudir del parc infantil a la plaça del Barranc.

El dilluns, dia 16, les tradicionals missa i processó al recinte portuari, organitzades per la Confraria de Pescadors, tancaran els actes oficials a les 19.30 h.

Des de l’Ajuntament d’Alcanar es desitja, per a tota la població i curiosos que s’apropen, un cap de setmana festiu ben carregat d’emocions positives. Podeu consultar el programa oficial clicant aquí.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat