Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Entitats i Ajuntament d’Alcanar preparen una jornada solidària amb els afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre

Entitats i Ajuntament d’Alcanar preparen una jornada solidària amb els afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre

| Medi Ambient

El pròxim 9 d’agost tindrà lloc al barranc de les Cases una jornada solidària amb els afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre del passat mes de juny, organitzada per diferents associacions del municipi i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcanar. 

Es tracta d’una iniciativa que començarà a les set de la tarda amb un conta-contes i activitats artístiques infantils i que continuarà amb una taula rodona amb la participació de destacats especialistes del territori. A les nou serà el torn de la torrada de carn i hi haurà concert de grups locals. Les places disponibles per a sopar ja s’han exhaurit però tothom que vulga pot portar la carmanyola i  unir-se a la celebració.

Els beneficis es destinaran a la plataforma ‘Rebrotem’ que coordina accions de la ciutadania que ajuden a restaurar l’ecosistema rural perdut en l’incendi forestal. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078