Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El segon cicle “L’art d’educar amb amor i consciència” abordarà noves temàtiques que preocupen a les mares i els pares

El segon cicle “L’art d’educar amb amor i consciència” abordarà noves temàtiques que preocupen a les mares i els pares

| Acció Social, Ensenyament

L’Ajuntament d’Alcanar, juntament amb l’Associació de Mares Embarassades i Bebès d’Alcanar (AMEIBA), presenta el segon cicle "L'art d'educar amb amor i consciència", que té per objectiu donar respostes a les inquietuds i preguntes de les famílies i de la comunitat educativa al voltant de l’educació i la criança.

Aquest cicle de conferències sobre el món de la maternitat és pioner a les Terres de l’Ebre, tant pel que fa a la temàtica com a l’experiència i el currículum dels ponents que hi participen. 

Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania,  ha remarcat que “després de l’èxit d’assistència de l’any passat, tornem a apostar per aquest cicle perquè la criança passa per diferents etapes i, per tant, cal abordar-ne tots els aspectes”

Per la seua banda, Anna Matamoros, presidenta de l’AMEIBA,  explica que “en aquesta edició el cicle aborda cinc temes d’interès que no es van poder tractar en la primera: la lactància, l’alimentació infantil, l’educació respectuosa, la relació amb les noves tecnologies i l’art d’explicar contes”.

Programació 

El cicle de conferències s’iniciarà el pròxim 24 de març amb Alba Padró, presidenta de l’associació Alba Lactància, que resoldrà els dubtes sobre lactància de les persones assistents. El 7 d’abril serà el torn d’Alba Castellví, educadora i autora d’Educar sense cridar i Un cistell de cireres, que tractarà el tema de l’educació respectuosa, mentre que el 26 de maig el reconegut dietista Julio Basulto farà una xarrada basada en el llibre Se’m fa bola. El cicle farà una parada durant l’època estival. 

El 20 d’octubre, l’entitat Q-Pertin Cultura Interactiva abordarà el dilema de les noves tecnologies com a perill o com a oportunitat per als menuts de casa. Al matí es farà una conferència, mentre que a la tarda es realitzaran tallers d’aplicacions educatives amb tauletes tàctils per als xiquets i xiquetes. 

El cicle finalitzarà el 17 de novembre amb un col·loqui de Pep Duran, traginer de contes, sobre com acompanyar els infants a través dels contes. A la vesprada se celebrarà la cloenda del cicle amb conta-contes per a totes les edats. 

L'Ajuntament fixarà un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències del segon cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" i de 5 euros si s’accedeix a dos sessions durant la mateixa jornada. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència.

>> Consulta el cartell
>> Consulta el díptic informatiu. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat