Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El Pla d'Ocupació Comarcal ofereix els primers resultats a Alcanar

El Pla d'Ocupació Comarcal ofereix els primers resultats a Alcanar

| Medi Ambient, Urbanisme

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Montsià, ha impulsat un any més el Pla d'Ocupació del Montsià, que té un doble objectiu: afavorir la inserció laboral i condicionar entorns naturals de diversos municipis de la comarca.

El Pla, amb una durada de 12 mesos, beneficiarà durant els 6 primers a una part de les poblacions i durant els 6 darrers a l'altra. Alcanar, juntament amb Sant Jaume d'Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, Freginals i la Galera es troba en el primer grup. D'aquesta forma, i des del passat 2 de juliol, el municipi ha estat rebent aquest suport logístic. I així serà fins a l'11 de setembre, dia en què els 5 professionals (4 manobres i 1 cap d'obra) inclosos en el programa començaran a prestar els seus serveis a una altra població.

Fins al moment, s'han estat realitzant tasques de neteja i desbrossament a la zona de Sòl-de-Riu, a les Cases. Així mateix, està previst que es duguen a terme aquestes accions a la llera del Riu Sénia. A més a més de condicionar, reparar i mantenir les diferents infraestructures municipals.

Ivette fibla, regidora de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, ha valorat molt positivament la feina feta fins al moment: "Els Plans d'Ocupació són una eina molt útil, tant per als municipis com per als professionals directament beneficiats. El manteniment del nostre entorn és fonamental, però, alhora, molt laboriós. Aquest tipus de suports sempre sumen".

En total, la Diputació, en col·laboració amb els consells comarcals i mitjançant els Plans, millorarà entorns naturals i urbans en 139 municipis tarragonins i donarà noves oportunitats laborals a 50 persones que es trobaven en situació d'atur. Des del 2013, aquests projectes han proporcionat feina a 311 ciutadans. Al Montsià, en aquest sentit, se n'han beneficiat 30 persones. Els professionals que entren a formar part dels Plans, a més a més, reben formació complementària dirigida a millorar les seues habilitats i a afavorir la posterior inserció al mercat laboral.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078