Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El Consell de Ministres declara Alcanar com a zona afectada pels temporals i adoptarà mesures d’ajuda per pal·liar els danys

El Consell de Ministres declara Alcanar com a zona afectada pels temporals i adoptarà mesures d’ajuda per pal·liar els danys

| Protecció civil

El Consell de ministres del divendres 2 de novembre de 2018 va declarar la província de Tarragona com a zona afectada greument pels temporals dels passats dies 18 i 19 d'octubre. Els municipis implicats són 27 de les Terres de l'Ebre, entre els quals es troba Alcanar.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Alcanar va sol·licitar el 23 d'octubre la declaració de zona afectada per emergència de protecció civil per tal de fer front al cost de totes les afectacions que ha causat l'episodi de pluges.

L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, manifesta la seua satisfacció per l'acord pres pel Consell de Ministres: "Ara cal esperar per a poder veure com es concreta aquest anunci una vegada s'haja publicat al BOE. Igualment, estem satisfets perquè el Govern Espanyol ha pres unes mesures que beneficiaran Alcanar i 26 pobles més de les Terres de l'Ebre".

L'abast de les ajudes

El consell de Ministres va adoptar les mesures adients en compliment de l'article 24 de la llei 17/2015 de 9 de juliol, del Sistema Nacional de Protecció Civil, pel que fa a ajudes destinades a pal•liar danys personals, materials en habitacles, establiments industrials, mercantils, agraris, marítims pesquers, turístics i altres serveis.

També s'inclouen danys a persones físiques o jurídiques que hagen realitzat prestacions personals o de béns, i règim d'ajuts a corporacions locals; danys en infraestructures municipals i xarxa viària, actuacions de restauració ambiental, en el domini públic marítim terrestre, i altres infraestructures públiques. A més, s'adoptaran mesures laborals i de Seguretat Social.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat