Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Diplomes i mascaretes de superherois i superheroïnes per a tots els infants del municipi

Diplomes i mascaretes de superherois i superheroïnes per a tots els infants del municipi

| covid-19

La Marwa s'ha despertat ben d'hora perquè ha sonat el timbre de casa seua. Però quina sorpresa! Ha rebut un sobre de l'Ajuntament que contenia un regal: una mascareta i un diploma de superheroïna amb uns dibuixets molt divertits, a més d'indicacions sobre com rentar la mascareta i un gel hidroalcohòlic individual. Un somriure d'orella a orella li ha inundat la careta que segons després estava tapada per la seua mascareta nova. I com el de la Marwa, al llarg del matí s'han anat sumant rostres d'alegria.

Evidentment la mare de la Marwa i les dels 1674 xiquets i xiquetes d'Alcanar que aquest cap de setmana han rebut un pac de superheroi o superheroïna estan d'acord que els infants del municipi han tingut una gran valentia i perseverança durant el desconfinament i la posterior etapa de desescalada. "Amb aquest pac l'equip de govern els ha volgut agrair el seu esforç i perseverança durant les darreres setmanes", assegura Maribel Ramon, regidora d'Acció Social i Família.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar explica que "després de fer arribar als infants una primera mascareta al mes d'abril, des de l'Ajuntament ara hem volgut proveir-los d'una altra perquè puguen fer vida normal amb les màximes condicions de seguretat".

"Les mascaretes estan elaborades amb material homologat, totalment hidrorepel·lent i que no deixa passar les micropartícules", afegeix Maribel Ramon.

Així mateix, el batle agraeix, una vegada més, l'esforç de "l'equip de cosidores, esterilitzadors i la resta de persones voluntàries per fer realitat aquest gran projecte. Ja heu confeccionat més de 10.000 mascaretes. Esteu fent història".


"Tal com diu el diploma entregat pel consistori als xiquets i xiquetes: Missió complerta. Seguim", conclou Joan Roig.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat