Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Convocatòria oberta: contracte en pràctiques per donar suport a la regidoria de joventut

Convocatòria oberta: contracte en pràctiques per donar suport a la regidoria de joventut

| Joventut

El Servei d’Ocupació de Catalunya, a través del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya, ha atorgat a l’Ajuntament d’Alcanar una subvenció d’11.000 euros, destinada a la realització d’un contracte en pràctiques per un període de sis mesos, a jornada completa, per a donar suport a la Regidoria de Joventut. Les candidatures es poden presentar fins al 7 de novembre de 2016.

Per tal de destinar l’import concedit a la finalitat pel qual ha estat atorgat, la Junta de Govern Local ha aprovat les bases de selecció i la convocatòria per tal d’obrir un procés de selecció per a la contractació d’una persona jove, beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i inscrit/a com a demandant d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Els anuncis de la convocatòria, juntament amb les bases que regeixen la selecció de personal, s’han publicat en la pàgina web municipal, així com al tauler d’edictes de la corporació i en la seu electrònica.

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s’han de presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Alcanar, fins al dia 7 de novembre de 2016, ja sigui de forma presencial o a través de tramitació electrònica.

Prem aquí per accedir a la documentació de la convocatòria.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat