Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Conferència: "Un retrat de Joan Reverter Nolla, 'Canareu', líder anarquista del Montsià"

Conferència: "Un retrat de Joan Reverter Nolla, 'Canareu', líder anarquista del Montsià"

| Cultura

L’Ajuntament d’Alcanar us convida a la conferència “Joan Reverter Nolla, 'Canareu', líder anarquista del Montsià”, que tindrà lloc el pròxim divendres, 24 de gener, a les 19.30 h. a la Biblioteca Trinitari Fabregat. Hi intervendran: Joan B Beltran, estudiós d’història local, i Teresa Ferré, periodista i professora de la UAB.

Joan Reverter va ser el líder anarquista més important del primer terç del segle XX al Montsià. Director de la publicació “El Explotado”, alcalde d’Amposta durant la guerra i fundador de la Col·lectivitat General d’Amposta va exiliar-se el 1939 a França on va viure i morir fins el 1989. Trenta anys després de la seva mort aquesta conferència vol homenatjar i donar a conèixer la seva figura al seu poble natal.

A la conferència intervindran Joan B. Beltran, estudiós d’història local, i Teresa Ferré, periodista i professora de la UAB. L'acte se celebrarà a la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat - C/ Loreto, s/n. Alcanar.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar