Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Butlletí informatiu Alcanar agost - setembre

Butlletí informatiu Alcanar agost - setembre

| Mitjans de comunicació

Butlletí informatiu Alcanar agost - setembre

Al Butlletí Informatiu Alcanar del mes d’agost/setembre hi trobareu la següent informació:

- La I MOSTRA D’ART I FLORS ALS BALCONS tornarà a lluir al nucli antic d’Alcanar entre l’1 i el 16 d’octubre, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni i les Festes del Remei.

- L’Ajuntament ha aprovat un pla econòmic-financer per al 2016/17.

- S’impulsa el Programa “Activat caminant” per conscienciar la ciutadania sobre la importància de cuidar la salut i practicar esport.

- La coberta de les pistes poliesportives de l’Escola Joan Bta. Serra ja és una realitat.

- S’han realitzat diverses obres de millora a les instal·lacions del camp de futbol de La Fanecada i al pavelló d’esports municipal.

-Fins a 9.000 veïns d’Alcanar podrien rebre una indemnització a través d’APLACA (Associació d’Afectats per la Plataforma Castor).

- L’apartat ARA FA... tracta sobre Ràdio Alcanar -la primera emissora municipal, inaugurada l’any 1961- amb detalls sobre els locutors i col·laboradors, la programació i els motius del seu tancament.

- Entrevista al futbolista canareu Manel Royo (Real Valladolid B). Royo es considera un afortunat d’haver aconseguit convertir el seu hobby en la seua feina.

- Conversem amb Batiste “de Bolea” sobre rimes i versos, de la seua professió de barber, així com de la seua antiga barberia que encara manté intacta després de seixanta anys.

- Rusanda Stirba i Albert Sancho expliquen les claus per aconseguir els millors resultats acadèmics, després que hagin finalitzat els seus estudis de Batxillerat amb Matrícula d’Honor.

Tot això, i molt més, ho trobareu en la última edició del Butlletí informatiu Alcanar.

 Prem AQUÍ per veure la portada

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078