Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Butlletí informatiu Alcanar

Butlletí informatiu Alcanar

| Mitjans de comunicació

 Al Butlletí Informatiu Alcanar del mes de juny hi trobareu la següent informació:

- Un article de Joan B. Beltran Reverter sobre els republicans d’Alcanar als camps d’extermini nazis, setanta-un anys després de l’alliberament dels presoners del camp de Mauthausen.

- El regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig, fomenta la proximitat entre l’Ajuntament i els veïns de les Cases atenent setmanalment les seues propostes, queixes i suggeriments al Casal de Jubilats.

- L’Ajuntament imparteix cursos de suport vital bàsic i ús del desfibril·lador extern automàtic a personal municipal i a representants d’entitats del municipi.

- El Museu d’Arqueologia de Catalunya acull una exposició sobre peces arqueològiques d’Alcanar procedents dels jaciments de Sant Jaume – Mas d’En Serrà i de la Moleta del Remei.

-Una quarantena d’artistes participaran en la I Mostra d’Art i Flors als Balcons.

- En l’apartat ARA FA... parlem de la canareva Agustina, La Bunyoles, que gràcies a la seua inquietud gastronòmica va arribar a convertir-se en la cuinera dels reis Alfons XIII i Victoria Eugenia.

Entrevistem Jan Esteller, expert en Smartfootball, una innovadora metodologia d’entrenament avalada per múltiples investigadors en acadèmies de futbol, equips professionals i universitaris del més alt prestigi internacional que està revolucionant el futbol.

L’historiador Josep Sancho guanya la IV Beca d’Estudi Artur Bladé.

El CD Alcanar Femení es proclama campió de lliga

Enrique Marza, guanyador del XIX Concurs Europeu de Reclam Bucal.

Tot això, i molt més, ho trobareu en la última edició del Butlletí informatiu Alcanar.

Més informació

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat