Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Avís metereològic, 19 d'octubre, 17 h

Avís metereològic, 19 d'octubre, 17 h

| Protecció civil

ATENCIÓ: A causa de l'acumulació d'aigua la Policia Local d'Alcanar ha tallat l'accés del camí de Virol i el fondo de Jan. No es pot circular per aquests camins. Paral·lelamant, els Mossos d'Esquadra han tallat l'N340 de forma parcial entre Alcanar i Les Cases i donen pas alternatiu per l'altra calçada. Tanmateix, a la sortida de l'N340 a Alcanar per l'Àngol s'ha acumulat una bassa d'aigua que obliga a circular amb molta prudència. Per tant, es pot circular per l'N340 però amb molta precaució.

L'Ajuntament demana també que s'extremen les mesures de seguretat. Per aquest motiu recorda que cal evitar apropar-se o creuar barrancs, illes de rius o zones inundables, així com evitar desplaçaments innecessaris. També recomana suspendre les activitats a l'aire lliure i totes aquelles que es puguen veure afectades per l'episodi de pluges així com evitar i situacions de risc.

També cal recordar que Protecció Civil de la Generalitat manté l'Alerta del Pla INUNCAT per l'episodi de pluja que afecta les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona + INFO https://goo.gl/ieEGbj

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat