Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Avís a la ciutadania: instal·lació de basos a la zona del Cor de Jesús

Avís a la ciutadania: instal·lació de basos a la zona del Cor de Jesús

| covid-19

Durant els darrers dies, s'han instal·lat basos (caixes d'abelles) a una finca pròxima al sender del Cor de Jesús i zona del Puig Gros, amb l'objectiu que pol·linitzen les parcel·les dels propietaris. 

Amb l'entrada de la primavera comencen els processos de pol·linització de les abelles.  L'activitat pol·linitzadora té una importància biològica cabdal per als conreus i les plantes silvestres. És la responsable de l'increment de la producció dels arbres i de garantir la maduració i la qualitat de la fruita. També assegura la producció de llavors i la conservació i ampliació de la diversitat genètica de la zona.

L'Ajuntament d’Alcanar demana que es prenguen mesures de precaució quan passen per les zones dels senders que van entre la zona dels Barranquets / Puig Gros fins al sender del Lligallo de la Capelleta del Remei, zona del Mirador de la Cova Grossa (antigues escombraries), i sender del Cor de Jesús, i demana molt especialment la precaució, els dies de vent i les hores de més sol. Si la ciutadania detecta qualsevol rusc o eixam en una zona on es pot generar una situació de risc, cal que ho comunique a la Policia Local d'Alcanar.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078