Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Avís a la ciutadania: comencen els tractaments per a combatre la processionària del pi

Avís a la ciutadania: comencen els tractaments per a combatre la processionària del pi

| Medi Ambient

Aquesta setmana es farà el tractament  per a combatre la processionària del pi, tal com s'ha realitzat els últims anys.  L'Ajuntament demana disculpes per les molèsties que es puguen ocasionar als veïns i veïnes. 

La regidoria de Medi Ambient realitza tractaments puntuals contra la processionària dels pins (thaumetopoea pityocampa), un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins. Els tractaments són totalment innocus per a persones i els animals i s'apliquen a tots els pins que es troben en zones urbanes d'àmbit municipal.

La millor època per realitzar aquests tractaments és abans de la primavera, coincidint amb el període en què les larves de la processionària surten dels ous per alimentar-se. Inicialment estava previst realitzar el tractament la passada setmana però es va haver de posposar a causa de les pluges, ja que no es pot realitzar quan hi ha humitat.

Aquestes actuacions es desenvolupen amb el suport de la Diputació de Tarragona.


Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat