Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar suprimeix les franges horàries a les Cases i Alcanar-Platja

Alcanar suprimeix les franges horàries a les Cases i Alcanar-Platja

| covid-19

Al llarg del dia d'ahir es va produir un debat intens i extens entre la Regidoria de Governació de l'Ajuntament i la Policia Local d'Alcanar amb les autoritats competents per aconseguir l'eliminació de les franges horàries per a practicar esport i passejar a Alcanar Platja i les Cases en el marc del desconfinament per covid-19.

Al final del dia la subdelegació del govern va comunicar a l'Ajuntament d'Alcanar que la seua petició havia estat atesa i que es faria la interpretació de la publicació del BOE que proposava el consistori canareu. D'aquesta manera, s'eliminen les restriccions horàries a aquests dos nuclis urbans per tenir menys de 5000 habitants.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar es mostra satisfet, "pensem que les Cases i Alcanar Platja han de tenir un desconfinament propi. Sempre hem defensat la gestió territorial asimètrica, i això també s'ha d'aplicar en els tres nuclis urbans del municipi, ja que les seues realitats són diferents i, per tant, així s'han de tractar".

El batle també ha fet un "agraïment especial al regidor de Governació, Jordi Bort, i a la nostra policia per la gran agudesa i tenacitat amb què han defensat la demanda del nostre municipi".

Foto: la imatge és d'Eugeni Simó.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078