Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar intensifica els controls a peu de carrer amb l'entrada a la fase 2

Alcanar intensifica els controls a peu de carrer amb l'entrada a la fase 2

| covid-19

Després d'entrar a la fase 2, la Policia Local d'Alcanar ha tornat a obrir els accessos secundaris al municipi per garantir la lliure circulació als vehicles de la regió sanitària de Terres de l'Ebre i, per tant, també s'han retirat els elements físics que impedien el pas.

Tot i això, des de la Policia Local els darrers dies s'han intensificat els dispositius en els diferents accessos a les zones turístiques i també a peu de carrer per a controlar que no hi haja moviments entre les regions  sanitàries, de moment ja s'han fet dos desenes de propostes de sanció. Els controls també estan garantint l'espai interpersonal que marca la normativa de la fase 2 a l'hora d'utilitzar les platges, tot i que la temporada oficial de bany comença el pròxim 15 de juny.

Tal com afirma, Jordi Bort, regidor de Governació, "Una vegada més, esperem que tota la ciutadania respecte a les regles de joc perquè són les que ens estan ajudant a sortir d'aquesta crisi de la millor manera possible". 

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, agraeix "la corresponsabilitat a tota la ciutadania i, si seguim per aquest camí, segur que tot anirà bé".

Paral•lelament, en l'actualitat, el consistori està treballant per habilitar les zones de bany de cara a l'inici de la campanya. Tal com va decretar el govern espanyol, de moment a les Terres de l'Ebre es permet el bany a la platja, amb un grup màxim de 15 persones i mantenint un espai interpersonal de 2 m.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar